Kurs for frivillige lag og organisasjoner!

Vi i Frivilligsentralen ønsker å være en aktiv bidragsyter ut mot frivillige lag og organisasjoner. Ulike lag og organisasjoner står overfor ulike utfordringer. Vi har erfaring (og samarbeidspartnere) på mange områder, og bidrar gjerne direkte med kurs for din organisasjon for å dekke deres behov.

Hvordan kan vi bestille kurs fra Frivilligsentralen?

Send oss en epost eller ring oss for en prat der du definerer hva deres behov er. Så finner vi tid, sted og dato sammen. Frivilligsentralen kan brukes, men vi kan også være andre steder.

Se kontaktinfo nederst på siden.


Flere dokumenter

Om Nesset Frivilligsentral

Nesset Frivilligsentral ble etablert på høsten 2015, og har nå tilhold i flotte lokaler i tidligere Eidsvåg barnehage i Myravegen 16. Her er vi samlokalisert med Nesset voksenopplæring. Åpningstider: Tirsdag 12.00 - 15.30 Onsdag 10.00 - 12.00 Torsdag 12.00 - 15.30 Fredag 10.00 - 14.00 Avvik fra dette blir annonsert på vår Facebookside som vi bruker aktivt! Følg oss gjerne der.

Oppgåve og funksjon til Frivilligsentralen

Nyttige linker

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Gratisbutikk

I frivilligsentralen har vi en gratisbutikk. Velkommen innom for å se om du finner noe du trenger! Vi har en liten gratisbutikk, med sesongbaserte varer. Hovedsakelig barne- og ungdoms klær og sko. Hele og fine klær/sko tas imot i åpningstiden til frivilligsentralen.

Bruk av lokaler

Frivilligsentralens lokaler er gratis for frivillige lag og organisasjoner. Også utenom åpningstid. Ta kontakt for å booke kafédel, møterom og kjøkken!

Utstyrspool

Utstyrspoolen i Frivilligsentralen!Utstyrspoolen finner du i et eget rom i tilknytning til Frivilligsentralen. Kanoer og kajakker i båthuset på badeplassen. Åpningstidene i utstyrspoolen følger frivilligsentralens åpningstider. Utstyrspoolen har som regel utvidet åpningstid i forkant av skolens sykkel- og skidager. Dette annonseres på vår Facebookside.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

Sosiale media

2021 © Nesset frivilligsentral