Babytreff og babysang

Hver torsdag kl. 11 ordner vi til slik at spebarnsforeldre kan møtes i Frivilligsentralen. I perioder er det også babysang i regi av Nesset menighet.

Babytreff er en lavterskel møteplass for foreldre med spedbarn. Vi legger ut matter på gulvet og leker til barna. for mor/far er det mulig å møte andre i samme situasjon, slå av en prat og drikke kaffe og evt spise lunsj sammen. Treffene planlegges på facebookgruppa "Baby i Nesset". Det er en lukket gruppe, men alle som ber om tilgang får tilgang.

Babysang er arrangert av Nesset Menighet, og gjnnomføres i Frivilligsentralen. Da stiller Marit Elisabet Svensli og Erik Fostervoll med sang og musikk, et positivt tiltak for store og små.

Høsten 2018 har det vært så populært med babytreff at vi har startet opp med babytreff også på tirsdager.

Velkommen innom!

Flere aktiviteter

Full rulle -sykkelturer for og med beboere ved NOS

Etter initiativ fra en ivrig frivillig syklist, har Nesset Frivilligsentral og sjukeheimen ved Nesset omsorgssenter fått i gang et samarbeid rundt bruk av den spesialbygde elsykkelen som har plass til to passasjerer. Sykkelen ble kjøpt inn til NOS av minnegavene etter Lidvin Aarstad.

Kvinnegruppe

Kvinnegruppe i Nesset er et samarbeid mellom Nesset bygdekvinnelag og Nesset Frivilligsentral. Vi vet at det er mange kvinnelige tilflyttere i kommunen som ønsker seg flere sosiale arenaer. Høsten 2018 starter vi opp med faste treff én ettermiddag i uka. Kl.18.-20.00.

Leksehjelp

Hver tirsdag kl.12.15 til 14.00 er det leksehjelp for elever ved Nesset Frivilligsentral/Nesset Voksenopplæring. Her bilde av noen av våre flinke leksehjelpere.

Sosiale Seniorer

Tiltaket "Sosiale seniorer" kommer i stand etter at Nesset Frivilligsentral har mottatt midler fra Helsedirektoratets tilskuddsordning «Aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet og passivitet» og prosjektet varer fra 1.mai 2019 og ut året. Målgruppen er seniorer 55+

Torsdagskafé

Våren 2019 starter vi opp fredagskafé, som senere ble til torsdagskafè på sjukeheimen på NOS (Nesset omsorgsenter). Tiltaket er for beboere ved sjukeheimen, Frivilligsentralen er med å dra i gang tiltaket og bistår med organisering og kontakt med frivillige. Ønsker du å være med å bistå med å koke kaffe, steke vafler og å være en samtalepartner? Ta kontakt med oss!

2020 © Nesset frivilligsentral